Tervetuloa Hiitolan-Kurkijoen sukututkimuspiirin kotisivuille!

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2020!

Tervetuloa tammikuussa to 16.1.2020 klo 18.00 kuukausitapaamiseen Helsingin Karjalatalolle (Käpylänkuja 1)!

Tervetuloa tammikuussa ke 22.1.2020 klo 18.30 kuukausitapaamiseen Loimaan Heimolinnaan (Väinämöisenkatu 2)!

Voit tulla juttelemaan jo 2 tuntia aikaisemmin.

Kummassakin tapaamisessa katsomme, MITEN KOTOA KÄSIN VOIT LUKEA VANHOJA SANOMALEHTIÄ ja etsiä niistä esim. Kurkijokea ja Hiitolaa koskevia uutisia. Niitä voi käyttää myös sukututkimuksessa: voit hakea omaa sukuasi koskevia uutisia. Katsomme myös, miten vanhoista Kurkijokelaisen numeroista voit etsiä hakusanoilla asioita.

______________________________________________________________________________________________

SUKUTUTKIMUSPIIRISTÄ:


Olemme näiden pitäjien sukuja tutkivien tai niistä muuten kiinnostuneiden vapaamuotoinen harrastuspiiri. Tavoitteemme on tarjota leppoisa yhteisöllinen foorumi kaikille Kurkijoen ja Hiitolan suvuista kiinnostuneille - olivatpa he sitten "konkareita" tai vasta heränneet ajatukseen, että sukututkimus kiinnostaa.

Pääasiallisin toimintamuotomme ovat kuukausittaiset tapaamiset Helsingissä ja Loimaalla. Niihin ovat kaikki tervetulleita, vaikkapa vain katsomaan, mitä siellä touhutaan. Tai kysymään, mitä tietoja piiriläisillä on omasta suvusta. Käynti ei velvoita mihinkään - niin kuin ei pitkäaikainen piiriläisyyskään. 

Toivomme näiden kotisivujemme auttavan erityisesti aloittelevaa sukututkimusharrastajaa alkuun. Pidemmälle ehtineelle harrastajalle esim. linkkisivustolta saattaa löytyä ennen kokeilemattomia lähteitä. Vasemmalla olevasta valikosta klikkaamalla voit tutustua piirin toimintaan, sukututkimuksen menetelmiin ja tietolähteisiin sekä erityisesti Kurkijoen ja Hiitolan suvuista kiinnostuneille oleellisiin tietolähteisiin. Linkki-sivultamme pääset suoraan moniin tarpeellisiin tietokantoihin.

Kuukausitapaamisissa on useimmiten ennalta sovittu pääteema. Seuraavan kuukausitapaamisen ajankohdat ja teemat näet oikealla olevasta tietolaatikosta. Vasemmalla otsikon "Kuukausitapaamiset 2013" alta taas näet menneiden tapaamisten teemat ja niistä laaditut muistiot.

Ole kuin kotonasi!