Tervetuloa Hiitolan-Kurkijoen sukututkimuspiirin kotisivuille!

Kuukausitapaamiset kevätkaudella 2024

Piiriläisiä on aina paikalla pari tuntia ennen tilaisuuden alkua. Voit mainiosti tulla kyselemään esim. suvustasi ja jutustelemaan! Tapaamisissa kahvi- ja piirastarjoilu. Tervetuloa mukaan, uudet ja entiset kävijät!   

Helsingissä Karjalatalolla torstaisin 11.1., 8.2., 14.3., 11.4. ja 16.5. klo 18.

Loimaalla Taidetalolla, Rantatie 2 *) torstaisin 18.1., 22.2.,21.3.,25.4. ja 23.5. klo 18

*) paikka muuttunut helmikuusta alkaen!

Tapaamiset toukokuussa

Helsingissä Karjalatalolla to 16.5.2024 klo 18 ja Loimaalla Taidetalolla to 23.5.2024 klo 18.

Kummassakin teemana KURKIJOEN HAUTAUSMAAT: kerrataan historia, muistellaan sanoin ja kuvin hautausmaiden kunnostustalkoomatkoja ja katsotaan, miten eteni hautausmaiden suojeluprosessi.

______________________________________________________________________________________________

Sukututkimuspiiristä

Vanhoihin tietoihin pääsee käsiksi kotoaa käsin!

Olemme näiden pitäjien sukuja tutkivien tai  suvuista/pitäjistä muuten kiinnostuneiden vapaamuotoinen harrastuspiiri.

Tavoitteemme on tarjota leppoisa yhteisöllinen foorumi kaikille Kurkijoen ja Hiitolan suvuista ja historiasta kiinnostuneille - olivatpa he sitten "konkareita" tai vasta heränneet ajatukseen, että sukututkimus ja/tai kotipitäjän historia kiinnostaa.

Pääasiallisin toimintamuotomme ovat kuukausittaiset tapaamiset Helsingissä ja Loimaalla. NIIHIN OVAT KAIKKI TERVETULLEITA, vaikkapa vain katsomaan, mitä siellä touhutaan. Tai kysymään, mitä tietoja piiriläisillä on omasta suvusta. Käynti ei velvoita mihinkään - niin kuin ei pitkäaikainen "piiriläisyyskään". 

Toivomme näiden kotisivujemme auttavan erityisesti aloittelevaa sukututkimusharrastajaa alkuun. Pidemmälle ehtineelle harrastajalle esim. linkkisivustolta saattaa löytyä ennen kokeilemattomia lähteitä. Vasemmalla olevasta valikosta klikkaamalla voit tutustua piirin toimintaan, sukututkimuksen menetelmiin ja tietolähteisiin sekä erityisesti Kurkijoen ja Hiitolan suvuista kiinnostuneille oleellisiin tietolähteisiin. Linkki-sivultamme pääset suoraan moniin tarpeellisiin tietokantoihin.

Kuukausitapaamisissa on useimmiten ennalta sovittu pääteema, josta pidetään alustusesitelmä. Kulloisenkin kuukausitapaamisen ajankohdan ja teeman näet ylempää tällä sivulla. 

Ole kuin kotonasi!