Tervetuloa Hiitolan-Kurkijoen sukututkimuspiirin kotisivuille!

Hyvää Vuotta 2023!

Tammikuun 2023 kuukausitapaamiset

TAPAAMISTEN AJANKOHDAT: 

HELSINKI: torstai 12.1.2023 klo 18, Karjalatalo, Wiipuri-sali
LOIMAA: torstai 19.1.2023 klo 18, Heimolinna, 2. krs

ILLAN PÄÄTEEMA (ESITELMÄ) KUMMASSAKIN TAPAAMISESSA:

RAUTATIET JA RAUTATIELÄISET 

Piiriläisiä on paikalla jo klo 16 alkaen. Voi kysellä tietoja suvustaan tai vain haastella ennen esitelmää varsinaisesta  teemasta ja keskustelua. Kahvia ja piirasta tarjolla.

Tervetuloa, uudet ja entiset kävijät ! 

Kuukausitapaamiset kevätkaudella 2023

HELSINKI

Torstaisin

12.1., 9.2., 9.3., 13.4. ja 11.5.
LOIMAA

Torstaisin

19.1., 23.2., 16.3., 20.4., toukokuu avoinna
______________________________________________________________________________________________

Sukututkimuspiiristä

Vanhoihin tietoihin pääsee käsiksi kotoaa käsin!

Olemme näiden pitäjien sukuja tutkivien tai  suvuista/pitäjistä muuten kiinnostuneiden vapaamuotoinen harrastuspiiri.

Tavoitteemme on tarjota leppoisa yhteisöllinen foorumi kaikille Kurkijoen ja Hiitolan suvuista kiinnostuneille - olivatpa he sitten "konkareita" tai vasta heränneet ajatukseen, että sukututkimus kiinnostaa.

Pääasiallisin toimintamuotomme ovat kuukausittaiset tapaamiset Helsingissä ja Loimaalla. Niihin ovat kaikki tervetulleita, vaikkapa vain katsomaan, mitä siellä touhutaan. Tai kysymään, mitä tietoja piiriläisillä on omasta suvusta. Käynti ei velvoita mihinkään - niin kuin ei pitkäaikainen piiriläisyyskään. 

Toivomme näiden kotisivujemme auttavan erityisesti aloittelevaa sukututkimusharrastajaa alkuun. Pidemmälle ehtineelle harrastajalle esim. linkkisivustolta saattaa löytyä ennen kokeilemattomia lähteitä. Vasemmalla olevasta valikosta klikkaamalla voit tutustua piirin toimintaan, sukututkimuksen menetelmiin ja tietolähteisiin sekä erityisesti Kurkijoen ja Hiitolan suvuista kiinnostuneille oleellisiin tietolähteisiin. Linkki-sivultamme pääset suoraan moniin tarpeellisiin tietokantoihin.

Kuukausitapaamisissa on useimmiten ennalta sovittu pääteema, josta pidetään alustusesitelmä. Kulloisenkin kuukausitapaamisen ajankohdan ja teeman näet ylempää tällä sivulla. 

Ole kuin kotonasi!