Seuraavat tapaamiset

LOIMAALLA
Kaupungintalolla

keskiviikkona 22.11.2017 klo 18.30.

Illan teema: Suomi 100: Vuoden 1917 tapahtumia Kurkijoella ja Hiitolassa.

Paikalla ollaan kyllä jo 16.30 alkaen, silloin on hyvä tilaisuus kysellä suvustaan.

HELSINGISSÄ Karjalatalolla

torstaina 23.11.2017 klo 18.00.

Illan teema: Suomi 100: Vuoden 1917 tapahtumia Kurkijoella ja Hiitolassa.

Piiriläisiä on paikalla jo 15.30 alkaen. Ennen varsinaisen tapaamisen alkua on hyvä tilaisuus kysellä tietoja suvustaan tai ihan vaan jutustella.

TERVETULOA!


Kuukausitapaamiset Helsingissä ja Loimaalla

Sukututkimuspiirin kuukausitapaamisiin voi tulla kuka tahansa esim. illan teemasta kiinnostunut, omista juuristaan lisätietoa kaipaava tai sukututkimusharrastuksen aloittamista suunnitellut. Moni on tullut sitten toistekin...

Toimintaa tuntemattomalle saattaa syntyä mielikuva, että sukututkimuspiirin tapaamisissa tehdään yhdessä sukututkimusta.                                            

Ei ihan näin: itse perusharrastus on yksinäistä puuhaa, jota tehdään kotona esim. tietokoneen ääressä tai arkiston hiljaisuudessa.  Tapaamisissakin toki - varsinkin ennen itse tapaamisen alkua - piiriläiset kyselevät tietoja toisiltaan, vertailevat ja vaihtavat niitä, saatetaan käydä tutkimassa jotain lähdettäkin. Mutta muuten  tapaamiset ovat sosiaalisia, harrastuksen yhdistämien ihmisten  keskustelutilaisuuksia. Teemat toki liittyvät sukututkimukseeen.

Piiriläisiä on paikalla jo pari tuntia ennen varsinaisen tapaamisen alkua. Silloin on tilaisuus kysellä, mitä tietoja heillä on sinun kurkijokelaisista tai hiitolaisista juuristasi tai saada opastusta asiassa, johon ehkä itse on kompastunut.

Alavalikosta näet Helsingin ja Loimaan tapaamisten ajankohdat, teemat ja (jos on tehty) muistiot. Oikealla huomiolaatikossa kerrotaan seuraavien tapaamisten ajankohdat ja teemat.